Brandsma Graveerwerken - Purmerend

Vragen? Direct contact:

0299-666276

Werkwijze

Indien u een opdracht bij ons plaatst gaan wij als volgt te werk:

Na het uitbrengen van de offerte en zich hiermee kunt verenigen gaan wij voor u aan de slag. Het maken van een ontwerp, of u heeft dit aangeleverd in een bestand zoals eps ,Ai of acad , mailen wij u een definitief voorstel ter goedkeuring. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog worden doorgevoerd die resulteren in een eindopmaak welke u wordt gemaild en verder gaat in de productie.

Alle niet in de offerte vermelde kosten zoals aanpassen ontwerp of digitaal bewerken worden berekend tegen een uurtarief van €70,- Het is dus belangrijk dat een goed bestand wordt toegeleverd om deze kosten te vermijden. In de offerte zult u aantreffen de prijs ex. btw en vrachtkosten(in geval van verzending) de levertijd en wijze van betalen.

Levertijden zullen zoveel als mogelijk worden aangehouden maar zijn soms afhankelijk van externe factoren zoals niet op voorraad zijn van de grondstof (leverancier aan Brandsma) of storing in de productiesfeer en dergelijke of hetzij veranderingen die plaatsvinden van uw kant en of niet tijdig reageren op ons eindvoorstel. Hiervan zult u tijdig worden ingelicht.

Voor regelmatig terugkerende werkzaamheden die een repeterend karakter hebben zijn deze protocollen niet van toepassing. Eenmalige opdrachten waaronder brandstempels zullen op voorhand moeten worden betaald of gaan onder rembours ( extra kosten!) zonder aftrek van korting. Uiteraard zullen wij uw opdracht met de meeste zorg behandelen en uitvoeren en hopen dat u dan nog eens bij ons terugkeert!

Al onze leveringen geschieden onder voorwaarden van de leden van de Koninklijke Metaalunie gedeponeerd bij de rechtbank te Rotterdam en zullen u op aanvraag worden toegestuurd.