Brandsma Graveerwerken - Purmerend

Vragen? Direct contact:

0299-666276

Letters

Alle letters en cijfers in ieder materiaal kan BRANDSMA snel leveren . Meestal worden ze met de laser gesneden, wij zijn hier zeer concurerend mee; RVS, acrylaat, messing, koper, hout. Gepolijst ,gematteerd (parelen) , verchroomd,vernilkkeld of brons en of groen (koper en messing)gepatineerd, voorzien van doken met boormaal voor het paszuiver monteren aan de gevel.  Diktes van 2 mm tot 25 mm.

Wilt u letters met een talud (15 graden) dan is dit ook geen probleem. Maximale dikte is 10mm in nonferro. Kunststoffen tot 20 mm. Levering met stiften voor gevelmontage naar wens. Voor het aanlichten van letters beschikken wij over een zelfontwikkeld LED systeem. Verschillende kleuren zijn hierin mogelijk.

Metaalpoeder gespoten acrylaat

Een zeer fraai resultaat krijg je als kunststof letters worden gespoten met een zeer fijn zuiver metaalpoeder. Het effect is een bijna niet van echt te onderscheiden letter van dit materiaal als zijnde massief; ook kan de letter naderhand worden gepolijst of gepatineerd waarbij koper groen patine vertoont. Mogelijkheden in brons,ijzer,rvs,koper en aluminium. Ook voor naamplaten en andere voorwerpen toe te passen! Op onze blog en lichtreclame worden nog enige voorbeelden getoond. Letters kunnen worden voorzien van stiften ter bevestiging.

Letters, enkele voorbeelden:

Uitgefreesde letters

Uitgefreesde aluminium letters en aansluitend hoogglanzend gepolijst.

Geanodiseerde letters

Geanodiseerde letters gekleurd volgens de reservetechniek. Vele combinaties zijn mogelijk. Kan worden voorzien van aangelaste stiften.

Acrylaat letters

Een zeer fraai resultaat krijg je als kunststof letters worden gespoten met een zeer fijn zuiver metaalpoeder. Het effect is een bijna niet van echt te onderscheiden.

Koperen letters

Mogelijkheden in brons, ijzer, rvs, koper en aluminium en voorzien van stiften ter bevestiging. Ook voor naamplaten en andere voorwerpen toe te passen!

Vragen of interesse in onze diensten?

Brandsma Graveerwerken heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd als het gaat om naamplaten, letters, penningen en brandstempels. Heeft u vragen of zoekt u hulp met iets specifieks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel direct met: 0299-666276