Brandsma Graveerwerken - Purmerend

Vragen? Direct contact:

0299-666276

Graveren

Graveren is een van de oudste technieken welke de mensheid tot zijn beschikking heeft. Nog steeds worden er inscripties gevonden welke wijzen op een zekere beschaving. Graveren is dan ook de meest duurzame techniek voor het achterlaten van boodschappen of het kenbaar maken van de identiteit.

Was het graveerambacht vroeger een zaak van gespecialiseerde bedrijfjes tegenwoordig is het verwaterd en kan je bij veel zaken zoals schoenmakers of doe het zelf markten je naambord of stempel bestellen. Resultaat is vaak een product met weinig fantasie en uitstraling en wordt verkocht zonder deskundig advies en service.

Ook wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van lasers om een gravering aan te brengen. Dit kan zeker fraai ogen maar ontbeert diepte. De naamplaat toch wel de eerste kennismaking en uitstraling van bedrijf of beroep komt beter over als deze gegraveerd is ,d.w.z. letters en logo verdiept en netjes ingelakt. Denkt u aan de klassieke messing naamplaat met diepgegraveerde letters.

Voor het plaatsen. van een gravure in sieraad, bestek, schrijfgereedschap en dergelijke ben je nog steeds aangewezen op de vakman die het er met een zeer kleine frees ingraveert en er zo nodig nog een kleur inbrengt.

Een jarenlange ervaring met het inspannen van allerhande producten geeft een graveur de mogelijkheid een grote verscheidenheid aan voorwerpen van een gravure te voorzien. Voor het maken van speciale stempels(gehard) voor het merken van staal en sieraden ben je ook bij hem aan het juiste adres!

Graveren, enkele voorbeelden:

Graveren zilveren broche

Uit zilver vervaardigde broche voor de Erasmus universiteit. Ontwerp en uitvoering Lijsbeth-Teding van Berkhout.

Bewerkt en gepatineerd MDF

Kan in stone-look uitvoering worden geleverd. In de kleuren blauw ( leisteen), zandsteen-kleurig of donkerbruin .dikte 25 mm.

Tekensjablonen

Tekensjablonen uitgefreesd uit polycarbonaat en daarna gematteerd. Ontworpen door bureau Platvorm. Te zien : Bijbels Museum Amsterdam

Project Maasvlakte

Uitgesneden teksten in aluminium plaat.

CNC Machines

Cnc frezen van een gietmal in aluminium.

Cnc Freeswerk

Freeswerk in aluminium mal.

Scheepsbel graveren

Wij graveren diverse toepassingen, zo ook scheepsbellen.

Graveren Prijzen

Wij graveren jaarlijks vele prijzen, trofee├źn en medailles.

Vragen of interesse in onze diensten?

Brandsma Graveerwerken heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd als het gaat om graveren, etsen, glasstralen en zeefdrukken. Heeft u vragen of zoekt u hulp met iets specifieks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel direct met: 0299-66627