Brandsma Graveerwerken - Purmerend

Vragen? Direct contact:

0299-666276

Bedrijfsprofiel

Brandsma Graveerwerken heeft zijn wortels in de oprichting van graveerbedrijf van de Puttelaar in 1927 te Amsterdam en is voortgezet in 1979 door Arthur Brandsma onder de naam Brandsma Graveerwerken. Na enige verhuizingen is BG nu gevestigd aan de Impuls 30 te Purmerend in een riante ruimte van ca. 400m2. Alwaar parkeren geen probleem meer is.

Brandsma Graveerwerken is een kleinschalige onderneming. De vele jaren ervaring met diverse technieken hebben geleid tot een divers klantenbestand zoals de metaalsector (kleinmetaal) elektroinstallatie, grafische sector, banken, meubelmakers, media/entertainment, edelsmeden, kunstenaars, reclamebureaus, gemeentes en overheid enz. waarvoor wij graveerwerk verrichten in de ruimste zin van het woord. Specialiteit is het werken met fotogevoelige lagen op materialen zoals:

  • Koper.Brons
  • Messing
  • RVS
  • IJzer
  • Glas

Hierdoor zijn wij in staat deze materialen te etsen of stralen(glas) wat leidt tot een exacte weergave van het origineel.

Vormetsen behoort tot de mogelijkheden voor: maquettebouw, fijnmechanica of de electrotechnische toelevering. Hiermee zijn zeer nauwe toleranties te bereiken. Producten zijn o.a. veertjes, contacten, opvulringen, gobo’s, filters, lichtschijven, gevels voor maquettebouwers, leadframes. pcb’s en decoratieve etstechnieken.

De zeefdruk is ook aanwezig bij BG; wij beschikken over een handdruktafel tot formaat 95 x 70 cm hiermee drukken wij o.a. typeplaten met in de anodiseerlaag verankerde tekst in vele kleuren. De zeefdruk wordt ook gebruikt voor het aanbrengen van een etsbestendige lak en kan de plaat daarna worden geetst en ingekleurd. Textiel en stickers drukken wij niet..

Sinds een paar jaar zijn wij ook actief in het toepassen van led in de naamplaat en signing. Door de omvang van het bedrijf zijn wij in staat snel te reageren op al uw wensen en op de mogelijkheden  op ons vakgebied.

Kijkt u ook eens op de blog waarop tal van interessante zaken worden vermeld.